Кав'ярня "Кіблер"

Кав'ярня "Кіблер"

Кав'ярня "Кіблер"

Так історично склалося , що сама назва кафе забовязана видатному коломиянину , фотографу Олександру Кіблеру .Можна сміливо стверджувати, що ошатненьку будівлю під номером 15 на теперішньому бульварі Лесі Українки знали всі без винятку мешканці Покуття.



Адже тут, у мистецькому салоні цісарського придворного фотографа Олександра Кіблера, протягом доброго півстоліття фіксувалися біографічні віхи попередніх поколінь. Десь тут стояла капличка зі скульптурою св.Антонія Падевського, до якого молився старенький фотомитець .

 

Кав'ярня "Кіблер"

От і тепер ,відроджуючи історію тут затишно і приємно , стриманий інтерєр та лекга музика нададуть вам спокою . Смачна і ароматна кава додасть бадьорості на весь день.

Кав'ярня "Кіблер"

Те,що так потрібно дощовими вечорами.

Завітайте та в затишній атмосфері скуштуйте цей напій.

Кав'ярня "Кіблер"

Кав'ярня "Кіблер"

м.Коломия, вул. Бульвар Лесі Українки 15/1

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    Мирослава (Friday, 30 June 2017 23:27)

    Чула хороші відгуки про це кафе,тому вирішила відвідати, от сьогодні саме випала нагода пообідати з мамою, так як часу в нас було не дуже багато, ми відразу попередили офіціантку, щодо цього,але вона нас запевнила,що нічого страшного нам не доведеться довго чекати, на жаль обіцянки вона не дотримала, ми чекали 40 хв на салат,замовлення вона нам принесли спочатку мені і за 10 хв моій мамі,коли замовлення складали разом,я так і не встигла пообідати,бо мені довелось йти,чим була дуже розлючена,я розумію,якщо б гостей було в них багато,але ж не було.
    Кухню оцінити не встигла,але обслуга ніяка!!!!