«Піцерія Тіп-Топ»;

«Піцерія Тіп-Топ»;

 Піцерія Тіп-Топ

Ресторан італійської та української кухні «Піцерія Тіп-Топ» - це представник нового мультифункціонального напрямку в ресторанній справі який з’явився в Україні. Це заклади великої площі, де під одним дахом знаходяться різні по направленості, стилістиці та категорії відвідувачів ресторани, що дає можливість задовільнити смаки від відвідувачів різного віку та інтересів.



Ресторан італійської та української кухні «Піцерія Тіп-Топ», представник цього рямку в Івано-Фанківську, який складається з кількох закладів, а саме:

Ми намагаємося використовуючи філософію ресторану швидкого харчування, але застосовуючи технологи тільки здорової і свіжої їжі. Всі страви готуються виключно із свіжих високоякісних продуктів безпосередньо в закладі без використання штучних напівфабрикатів. Чітко дотримуючись технології приготування та вклавши душу наших чудових поварів і піцейолів можна отримати високоякісний продукт.

 

Багатьох любителів піци цікавить питання, наскільки вона корисна для здоров’я. Можна сказати, що піца має надзвичайно корисні для здоров’я властивості.

 

адреса вул В'ячеслава Чорновола, 26, Kolomyya

Години роботипн-нд: 9:00-23:30

Телефон +380 97 394 0550

Веб-сторінка www.tiptop-pizza.com.ua

Write a comment

Comments: 0